$
  • Geen producten in je winkelmand.

,

Alle docenten binnen ZINKWIT volgden een beeldvakopleiding of beeldend docentenopleiding aan een kunstacademie. Elke docent heeft specifieke technische kennis en vaardigheden. Wij vinden het belangrijk dat jij goed les krijgt.


Meike Beekhuis

Hoi! Ik ben Meike, eigenaar van ZINKWIT. Ik ben opgeleid als illustrator en docent beeldende kunst. Ik vind het heerlijk om illustraties te maken met aquarel, gouache en inkt. Soms schilder ik groot op doek met olieverf. Juist deze afwisseling houdt me scherp.
Ik geef met veel plezier les in het Open atelier. Daarnaast ontwikkelde ik illustratiecursussen en een masterclass, waarbij aandacht is voor theorie en praktijk. Ik vind het belangrijk dat cursisten met plezier en ontspanning aan hun beeldende ontwikkeling kunnen werken. Elke dag ben ik met mijn passie bezig, dat is gewoon genieten!

info@zinkwit.nl

Riemer den Ouden

Hallo, mijn naam is Riemer. Ik schilder. Het liefst met tempera en olieverf. Een aantal jaar geleden besloot ik om een docentenopleiding in de beeldende kunst te doen. Nu geef ik binnen ZINKWIT les in het Model atelier op maandag, in het Open atelier op dinsdagavond en op maandagmiddag geef ik Tekenvaardigheid. Ik onderzoek met de cursisten wat ze willen maken, en leer hen daarvoor de benodigde vaardigheden aan. Ik hecht veel waarde aan de basisprincipes van tekenen en schilderen. Nieuwsgierig naar wat ik maak? Bekijk mijn werk.

riemer@zinkwit.nl

Katja Kaduk

Dag, ik ben Katja! Oorspronkelijk kom ik uit Duitsland. Daar volgde ik les aan de fotovakschool in Berlijn, maar ik verhuisde naar mijn lief in Nederland. Hier volgden de studies aan de kunstacademie ArtEZ in Zwolle, eerst Illustratie en vervolgens de Docentenopleiding Beeldende Kunst & Vormgeving. Inmiddels bestaat mijn week naast het illustreren voor mijn ontwerplabel ‘Kaduk’ uit het lesgeven op het Cibap, een creatieve vakschool. Verder vullen zich de dagen met illustratiewerk of grafisch ontwerp in opdracht en met het geven van de cursus Prent & Boek bij ZINKWIT. Mijn werk omschrijf ik zelf als kleurrijk en kenmerkt zich door speelse details, toch echt ‘Kaduk. – Speels geïllustreerd. Hand & Drukwerk.’
Wat ik cursisten graag mee wil geven: Met veel plezier werk maken, te experimenteren en onderzoeken, leren, ervaren en vooral doen. Bekijk wat ik maak op mijn site.

katja@zinkwit.nl

Gradi Nitert

Mijn naam is Gradi Nitert, eigenaar van Studio Sacre Bleu, papierliefhebber en -verzamelaar. Atijd op zoek naar materialen om te gebruiken in mijn werk, en ik gebruik vaak materialen en technieken door elkaar om zo een bepaalde sfeer en uitstraling te vinden. Spelen met materiaal, dat is wat ik graag wil delen met jullie!
Met de cursus Stijlontwikkeling wil ik graag op ontdekkingstocht naar eigenheid. Je leert naast technieken gevoel te krijgen voor het materiaal en je krijgt inzicht hoe je een interessant beeld en compositie kan maken. Durf te ontdekken, krijg inspiratie en ga aan de slag met jouw eigen werk!
Benieuwd naar mijn werk? Bekijk mijn site!

gradi@zinkwit.nl

Jeffrey Brok

Hoi, Ik ben Jeffrey. Naast mijn werk als docent binnen het speciaal onderwijs ben ik elke week te vinden in de natuur. Daar vind ik het heerlijk om landschappen te schilderen, ik laat me leiden door indrukken van kleur en vorm. Met een vlotte verfbehandeling duw en schraap ik de verf over het doek. Als docent binnen ZINKWIT hoop ik mijn bevlogenheid voor het schilderen over te brengen op cursisten. Natuurlijk krijgen ze veel inhoudelijke adviezen over materiaal en techniek, zo komen ze echt verder! Benieuwd naar mijn werk? Bekijk mijn site!

jeffrey@zinkwit.nl


@