$
  • Geen producten in je winkelmand.

,

Alle docenten binnen ZINKWIT volgden een beeldvakopleiding of beeldend docentenopleiding aan een kunstacademie. Elke docent heeft specifieke technische kennis en vaardigheden. Wij vinden het belangrijk dat jij goed les krijgt.

Meike Beekhuis

Hoi! Ik ben Meike, eigenaar en directeur van ZINKWIT. Ik ben opgeleid als illustrator en docent beeldende kunst. Dit dametje regelt van alles. Ik hou me bezig met de organisatie van ZINKWIT, daar komt veel bij kijken! Zo maak ik lessen en tutorials voor ons e-learning platform, stel ik het workshop aanbod samen en regel ik de administratie van onze klanten. Ik vind het belangrijk dat cursisten met plezier en ontspanning aan hun beeldende ontwikkeling kunnen werken. Ik ben er trots op dat ZINKWIT is uitgegroeid tot een volwaardig kunstinstituut.

info@zinkwit.nl

Tosca van den Braak

Ik ben Tosca en zit niet graag stil. In 2013 ben ik afgestudeerd aan ArtEZ als beeldend kunstenaar. Kort hierna heb ik samen met een vriendin Soortvanwinkel geopend. Hier verkochten wij handgemaakte producten van verschillende makers. Daarnaast heb ik allerlei evenementen georganiseerd zoals de Popup-Bazaar en Saus-Sessies. Op dit moment ben ik volop bezig met het beheer van Pakje Kunst en organiseer ik verschillende exposities met Galerie Mouski. Ik maak zelf werk door het gebruik van een breed scala aan materialen en technieken. Nu werk ik graag met papier en behang. Maar dat kan morgenochtend weer anders zijn! Benieuwd naar wat ik nog meer doe en maak? Neem even een kijkje op mijn site. In mijn lessen kan ik jou helpen bij het perfectioneren van jouw portfolio. Ook help ik cursisten hoe ze kunnen bereiken wat zij belangrijk vinden in hun beeldend werk. Ik ben een CRKBO-gecertificeerde docent en bedrijfsleider bij ZINKWIT.

tosca@zinkwit.nl

Riemer den Ouden

Hallo, mijn naam is Riemer. Ik schilder. Het liefst met tempera en olieverf. Een aantal jaar geleden besloot ik om een docentenopleiding in de beeldende kunst te doen. Nu geef ik binnen ZINKWIT les in het Model atelier op maandag en in het Open atelier op dinsdagavond. Ik onderzoek met de cursisten wat ze willen maken, en leer hen daarvoor de benodigde vaardigheden aan. Ik hecht veel waarde aan de basisprincipes van tekenen en schilderen. Nieuwsgierig naar wat ik maak? Bekijk mijn werk.

riemer@zinkwit.nl

Katja Kaduk

Dag, ik ben Katja! Oorspronkelijk kom ik uit Duitsland. Daar volgde ik les aan de fotovakschool in Berlijn, maar ik verhuisde naar mijn lief in Nederland. Hier volgden de studies aan de kunstacademie ArtEZ in Zwolle, eerst Illustratie en vervolgens de Docentenopleiding Beeldende Kunst & Vormgeving. Inmiddels bestaat mijn week naast het illustreren voor mijn ontwerplabel ‘Kaduk’ uit het lesgeven op het Cibap, een creatieve vakschool. Verder vullen zich de dagen met illustratiewerk of grafisch ontwerp in opdracht en met het geven van de cursus Prent & Boek bij ZINKWIT. Mijn werk omschrijf ik zelf als kleurrijk en kenmerkt zich door speelse details, toch echt ‘Kaduk. – Speels geïllustreerd. Hand & Drukwerk.’
Wat ik cursisten graag mee wil geven: Met veel plezier werk maken, te experimenteren en onderzoeken, leren, ervaren en vooral doen. Bekijk wat ik maak op mijn site.

katja@zinkwit.nl

Gradi Nitert

Mijn naam is Gradi Nitert, eigenaar van Studio Sacre Bleu, papierliefhebber en -verzamelaar. Atijd op zoek naar materialen om te gebruiken in mijn werk, en ik gebruik vaak materialen en technieken door elkaar om zo een bepaalde sfeer en uitstraling te vinden. Spelen met materiaal, dat is wat ik graag wil delen met jullie!
Ik geef les in het illustratie atelier, de illustratie basiscursus en de jongerengroep GROEN. In mijn lessen wil ik graag met jou op ontdekkingstocht naar eigenheid. Je leert naast technieken gevoel te krijgen voor het materiaal en je krijgt inzicht hoe je een interessant beeld en compositie kan maken. Durf te ontdekken, krijg inspiratie en ga aan de slag met jouw eigen werk! Benieuwd naar mijn werk? Bekijk mijn site! Gradi is een CRKBO-geregistreerde docent.

gradi@zinkwit.nl

Tiemen Voorhorst

Ik ben Tiemen Voorhorst. Mijn fascinatie voor de menselijke figuur, het portret en – in het bijzonder – het zelfportret, was als kind al aanwezig. Later tijdens mijn studies (tweedegraads docentenopleiding tekenen/handvaardigheid op Windesheim; eerstegraads docentenopleiding tekenen/kunstgeschiedenis op Academie Minerva) speelden deze thema’s in verschillende vormen een rol. Goed waarnemen is in mijn opvatting, naast technische aspecten, een voorwaarde om tot intens, origineel werk te komen. Ontdekken, verwonderen en jezelf verrassen zijn voor mij een basis om beeldend werk te maken. Mijn ervaring en liefde voor het tekenen en schilderen én beeldende kunst deel ik graag met studenten en cursisten.

Sinds 2011 ben ik betrokken als docent bij Artez, hogeschool voor kunsten in Zwolle. Binnen ZINKWIT doceer ik in diverse Open atelier groepen en in de tekenvaardigheidcursus. In de binnenstad van Zwolle, in de ‘Emmanuelshuizen’, bevindt zich mijn atelier. Wil je zien wat ik maak?

tiemen@zinkwit.nl

Annemieke van der Weij

Hai, ik ben Annemieke van der Weij. Ik heb een docentengraad voor beeldende kunst, met tekenen/schilderen als hoofdonderwerp. Ik ben zelf veel bezig met het tekenen van alledaagse onderwerpen, veelal over mijn kinderen die iets meemaken. Ik vind het heel leuk om met kinderen te werken, ze verrassen vaak. Ze zijn super leergierig. Experiment en fantasie zijn erg belangrijk voor mijn creatieve proces. Dit wil ik dan ook graag doorgeven aan anderen. Ik ben binnen ZINKWIT aanspreekpunt voor unieke kinderfeesten. Ik heb er zin in!

annemieke@zinkwit.nl

Jeffrey Brok

Hoi, Ik ben Jeffrey. Naast mijn werk als docent binnen het speciaal onderwijs ben ik elke week te vinden in de natuur. Daar vind ik het heerlijk om landschappen te schilderen, ik laat me leiden door indrukken van kleur en vorm. Met een vlotte verfbehandeling duw en schraap ik de verf over het doek. Als docent binnen ZINKWIT hoop ik mijn bevlogenheid voor het schilderen over te brengen op cursisten. Natuurlijk krijgen ze veel inhoudelijke adviezen over materiaal en techniek, zo komen ze echt verder! Benieuwd naar mijn werk? Bekijk mijn site!

jeffrey@zinkwit.nl


@