$
  • Geen producten in je winkelmand.

,

WORKSHOPSPOP-UP SCULPTUUR – Ontwerp je eigen ‘Faux Taxidermy’ wanddecoratie! Onder begeleiding van illustrator Gradi Nitert bouw je je eigen (dier)creatie van papier en karton. Geef het papier zelf kleur of patronen en ontwerp een driedimensionaal figuur. Dit kun je thuis aan de muur bevestigen. Hoezo kopen? Zelf maken! Deze workshop is onderdeel van de DOAS Winterschool! Voor een ‘af’ ontwerp adviseren we de hele dag mee te doen! 

Datum: vrijdag 22 februari 2019
Tijd: 10:00 – 12:00 uur en van 13:00 – 15:00 uur
Docent: Gradi Nitert
Kosten: €40,- per ochtend/middag, €75,- voor de hele dag, inclusief materiaal
Doelgroep: volwassenen

INSCHRIJVEN ochtend €40,-

INSCHRIJVEN middag €40,-

INSCHRIJVEN hele dag €75,-


 

MET SMAAK – RECEPT ILLUSTRATIE – Een beeld zegt meer dan duizend woorden. In deze mini illustratie workshop krijg je tips om een geschreven recept om te zetten in een sprekende illustratie. We besteden aandacht aan compositie en het tekenen van de ingrediënten. Je leert vrijer en speelser omgaan met inkt & kroontjespen, markers en kleurpotlood. Ervaar zelf wat je het fijnst vindt om mee te werken. Recepten en ingrediënten zijn ter plekke en je zult ervaren, iedereen kan een tomaat tekenen! Natuurgetrouw kunnen tekenen en ervaring zijn niet nodig. Het zijn de details die het verschil maken. Leuk voor iedereen die meer wil onderzoeken, experimenteren en ontdekken. We maken er een tekenfeest van. Wil jij ook met een sprekende, frisse en persoonlijke receptenkaart of poster naar huis? Doe dan mee! Begeleiding door illustrator Katja Kaduk. Deze workshop is onderdeel van DOAS Winterschool. Voor een ‘af’ ontwerp adviseren we de hele dag mee te doen! 

Datum: zaterdag 23 februari 2019
Tijd: 10:00 – 12:00 uur en van 13:00 – 15:00 uur
Docent: Katja Kaduk
Kosten: €40,- per ochtend/middag, €75,- voor de hele dag, inclusief materiaal
Doelgroep: volwassenen

INSCHRIJVEN ochtend €40,-

INSCHRIJVEN middag €40,-

INSCHRIJVEN hele dag €75,-


 

MARATHON WORKSHOP – Een dag lang lekker bezig met je beeldende proces zonder de drukte van thuis. Je werkt met je eigen materialen onder begeleiding van een ervaren docent. Schilderen, tekenen, illustreren, alles kan. Tussen de middag lunchen we met elkaar en aan het eind evalueren we de gemaakte werken. Koffie/thee en lekkers zijn inbegrepen, neem je eigen boterham mee. Zeer geschikt om dat ene schilderij nu echt eens af te maken, of een nieuw project te starten waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken. Elk niveau welkom. Neem je eigen materialen mee. Op zaterdag, van 10:00 tot 16:00 uur. In overleg en tegen een meerprijs kun je materialen uit het atelier gebruiken.

Datum: zaterdag 2 maart 2019 
Tijd: 10:00 – 16:00 uur
Docent: Riemer den Ouden
Kosten: €50,-

INSCHRIJVEN


 

ACRYLGIETEN – Heb jij het al gezien? Die prachtige abstracte werelden die je kunt scheppen door het gieten van acrylverf? Leer in deze workshop hoe je op de juiste manier de verf verdunt en verwerkt en creëer de meest bijzondere beelden. Inclusief materiaal. 

Datum: zaterdag 6 april
Tijd: 10:00 – 13:00 uur
Docent: Meike Beekhuis
Kosten: €75,-

INSCHRIJVEN


 

NATUURSCHILDEREN – Net als vorige zomer organiseren we heel graag een workshopweek Natuurschilderen. 

Hou je van de natuur en van schilderen? Dan is dit een workshop voor jou. Docent en schilder Jeffrey Brok maakt van jou in vijf dagen een echte ‘en plein air schilder’! Hij legt je alles uit over het creëren van een goede compositie, het vangen van het mooiste licht, en leert je de fijne kneepjes van het werken met olieverf. Deze olieverf is watervermengbaar, daarom heb je geen gedoe met terpentine maar wel de voordelen van een trager drogende verfsoort. We maken nog eenmaal gebruik van de prachtige locatie bij een natuurkampeerterrein in Vilsteren (bij Dalfsen). Elke dag krijg je les van 10:00 tot 15:00 uur. Alle materialen zijn inbegrepen, lunch is niet inbegrepen, dagelijks vervoer geschied op eigen gelegenheid.

Datum: maandag t/m vrijdag 15-19 juli 2019 
Tijd: 10:00 – 15:00 uur
Docent: Jeffrey Brok
Kosten: €375,-

INSCHRIJVEN


 

OP MAAT GEMAAKT – Wanneer er reden is voor een feestje staat ZINKWIT ook graag voor je klaar. Is er iemand jarig, organiseer je een vrijgezellenfeest of teamuitje? Volg bijvoorbeeld een workshop naaktmodel tekenen, of ontwerp een portret in de stijl van Andy Warhol! Succes gegarandeerd. We nemen de zorg van je over en hebben een hapje en drankje klaar staan. Neem contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken.

INFORMATIE AANVRAAG


 

TEAMBUILDING – Zin in een uitdaging voor de volgende personeelsdag? Volg dan een teambuildingsworkshop in onze ateliers! ‘Out of the box’ denken vraagt om creativiteit. Juist die creativiteit kun je trainen als je gaat werken met een nieuw materiaal. Ontdek welke talenten verborgen liggen en zet die creativiteit samen om in een hogere efficiëntie binnen het team. De nadruk ligt op gezelligheid en het verbeteren van onderliggende relaties. 

INFORMATIE AANVRAAG


 
@