$
  • Geen producten in je winkelmand.

,

WORKSHOPSACRYLGIETEN – Heb jij het al gezien? Die prachtige abstracte werelden die je kunt scheppen door het gieten van acrylverf? Leer in deze workshop hoe je op de juiste manier de verf verdunt en verwerkt en creëer de meest bijzondere beelden. Inclusief materiaal. Let op, omdat de doeken een paar dagen moeten drogen kun je je gemaakte werk na een week ophalen. VOL – Je kunt je niet meer inschrijven.

Datum: zaterdag 18 mei
Tijd: 10:00 – 13:00 uur
Docent: Meike Beekhuis
Kosten: €75,-

INSCHRIJVEN


 

KLEUR & GEUR: WORKSHOP FLORA ILLUSTRATIES – Duik de kleur- en geurrijke wereld in van de flora. Met lijn, kleur en een nieuwsgierige blik verken je de wereld van de bloemen en planten en leg je deze vast in een persoonlijke illustratie. Kijk, schets en werk met uiteenlopende materialen zodat je de unieke vormen, structuren en kleuren van de bladeren en bloemen kunt vastleggen op papier. Er zijn kleurrijke bloemen, kronkelige takken, rafelige blaadjes en veelzijdige vruchten & zaadjes om na te tekenen en als inspiratiebron te gebruiken, aanwezig. Experimenteer met een aantal technieken en krijg tips om jouw illustratie zo sprekend mogelijk te maken. Zo kun je ontdekken wat je leuk vindt en waar je beter in wilt worden. Voor liefhebbers van bloemen en planten, een workshop vol natuur! 

Datum: zaterdag 15 juni 2019
Tijd: 10:00 – 14:00 uur
Docent: Katja Kaduk
Kosten: €60,- inclusief alle materialen, koffie/thee/lekkers, neem je eigen boterham mee.

INSCHRIJVEN 


 

MARATHON WORKSHOP – Een dag lang lekker bezig met je beeldende proces zonder de drukte van thuis. Je werkt met je eigen materialen onder begeleiding van een ervaren docent. Schilderen, tekenen, illustreren, alles kan. Tussen de middag lunchen we met elkaar en aan het eind evalueren we de gemaakte werken. Koffie/thee en lekkers zijn inbegrepen, neem je eigen boterham mee. Zeer geschikt om dat ene schilderij nu echt eens af te maken, of een nieuw project te starten waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken. Elk niveau welkom. Neem je eigen materialen mee. Op zaterdag, van 10:00 tot 16:00 uur. In overleg en tegen een meerprijs kun je materialen uit het atelier gebruiken.

Datum: zaterdag 22 juni 2019 
Tijd: 10:00 – 16:00 uur
Docent: Meike Beekhuis
Kosten: €50,-

INSCHRIJVEN


 

POP-UP SCULPTUUR – Ontwerp je eigen ‘Faux Taxidermy’ wanddecoratie! Onder begeleiding van illustrator Gradi Nitert bouw je je eigen (dier)creatie van papier en karton. Geef het papier zelf kleur of patronen en ontwerp een driedimensionaal figuur. Dit kun je thuis aan de muur bevestigen. Hoezo kopen? Zelf maken! Koffie, thee en iets lekkers staan voor je klaar, neem je eigen boterham mee.


Datum: zaterdag 6 juli
Tijd: 10:00 – 14:00 uur
Docent: Gradi Nitert
Kosten: €60,- inclusief materiaal
Doelgroep: volwassenen

INSCHRIJVEN

 


 

PROJECT TURNER – Kruip in de huid van deze fantastische natuurschilder! 

Geïnspireerd door tv-programma’s als Het geheim van de meester en Project Rembrandt organiseert ZINKWIT een unieke workshop. Tijdens deze vijfdaagse workshop kruip je in de huid van de schilder William Turner. We bezoeken het museum, werken een dag in de openlucht en proberen met dezelfde flair en textuur de wind, het water en de lucht op het doek vast te leggen. Wie was deze Turner en hoe komt het dat we als toeschouwer van zijn werk de zon op onze wangen voelen? Maandag 8 t/m vrijdag 12 juli, elke dag krijg je les van 10:00 tot 15:00 uur. Alle materialen zijn inbegrepen, exclusief lunch en vervoer geschied op eigen gelegenheid. De meeste dagdelen werken we in het atelier.

Datum: maandag 8 t/m vrijdag 12 juli 2019 
Tijd: 10:00 – 15:00 uur
Docent: Meike Beekhuis
Kosten: €375,-

VOLGEBOEKT


 

NATUURSCHILDEREN – Net als vorige zomer organiseren we heel graag een workshopweek Natuurschilderen. 

Hou je van de natuur en van schilderen? Dan is dit een workshop voor jou. Docent en schilder Jeffrey Brok maakt van jou in vijf dagen een echte ‘en plein air schilder’! Hij legt je alles uit over het creëren van een goede compositie, het vangen van het mooiste licht, en leert je de fijne kneepjes van het werken met olieverf. Deze olieverf is watervermengbaar, daarom heb je geen gedoe met terpentine maar wel de voordelen van een trager drogende verfsoort. We maken nog eenmaal gebruik van de prachtige locatie bij een natuurkampeerterrein in Vilsteren (bij Dalfsen). Elke dag krijg je les van 10:00 tot 15:00 uur. Alle materialen zijn inbegrepen, lunch is niet inbegrepen, dagelijks vervoer geschied op eigen gelegenheid. 

Datum: maandag t/m vrijdag 15-19 juli 2019 
Tijd: 10:00 – 15:00 uur
Docent: Jeffrey Brok
Kosten: €375,-

VOLGEBOEKT


 

OP MAAT GEMAAKT – Wanneer er reden is voor een feestje staat ZINKWIT ook graag voor je klaar. Is er iemand jarig, organiseer je een vrijgezellenfeest of teamuitje? Volg bijvoorbeeld een workshop naaktmodel tekenen, of ontwerp een portret in de stijl van Andy Warhol! Succes gegarandeerd. We nemen de zorg van je over en hebben een hapje en drankje klaar staan. Neem contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken.

INFORMATIE AANVRAAG


 

TEAMBUILDING – Zin in een uitdaging voor de volgende personeelsdag? Volg dan een teambuildingsworkshop in onze ateliers! ‘Out of the box’ denken vraagt om creativiteit. Juist die creativiteit kun je trainen als je gaat werken met een nieuw materiaal. Ontdek welke talenten verborgen liggen en zet die creativiteit samen om in een hogere efficiëntie binnen het team. De nadruk ligt op gezelligheid en het verbeteren van onderliggende relaties. 

INFORMATIE AANVRAAG


 
@