$
  • Geen producten in je winkelmand.

,

TEKENENMODEL ATELIER – Het vastleggen van de juiste verhoudingen, vormen en uitstraling van iemands gezicht is een ingewikkelde taak. Een paar millimeter meer of minder kan al een heel verschil maken. In de cursus model atelier leer je hoe je iemands gezicht of lijf op een treffende manier op papier krijgt. Er is daarnaast aandacht voor materiaalbeheersing, sfeer en eigenheid. Er poseren ervaren modellen. In het model atelier is ruimte voor ongeveer 11 deelnemers. Een cursus Model Atelier bedraagt twaalf lessen van elk 2,5 uur.

Docent: Riemer den Ouden
Dagdeel: maandagavond
Startdatum: vanaf 16 september 2019.
Kosten: €250,- inclusief materiaal.

VOLGEBOEKT


 

TEKENVAARDIGHEID – Wil je graag (beter) leren tekenen, kom dan meedoen aan de tekenvaardigheidscursus! Deze cursus behandelt allerlei belangrijke principes in het tekenvak; tekenen naar de waarneming, materiaalkennis, toonwaarden, perspectief, portret, compositie, etc. 
De les wordt gegeven door docent Riemer den Ouden. Je krijgt naast klassikale opdrachten ook individuele begeleiding. De cursus is geschikt voor zowel beginners als meer gevorderden, want de oefeningen worden in verschillende gradaties aangeboden. Deze cursus bestaat uit 8 lessen.

Docent: Riemer den Ouden 
Dagdeel: woensdagmiddag, 16:00-18:00 uur
Startdatum: vanaf 2 oktober 2019
Kosten: €199,- inclusief materiaal

INSCHRIJVEN


 

GROEN BIJ ZINKWIT – Je bent jong en je wilt wat. En vooral op het gebied van tekenen en schilderen. Geschikt voor kids in de leeftijd van 13 t/m 17 jaar die zich verder willen ontwikkelen in de beeldende vakken. Diverse technieken komen aan bod, schilderen, tekenvaardigheid, grafische technieken, je leert werken met allerlei materialen. Deze cursus is tevens een goede voorbereiding op het doen van toelatingsexamens bij kunstzinnige opleidingen in Zwolle, zoals het Cibap, Deltion, Landstede of ArtEZ. Bespreek samen met de docent je eigen werk en laat je inspireren door de uitdagende opdrachten. Twaalf lessen. 

Docent: Gradi Nitert
Dagdeel: woensdagavond 19:00-21:00 uur 
Startdatum: 18 september 2019
Kosten: €250,- inclusief materiaal.

INSCHRIJVEN


 

OPEN ATELIER – Mensen van elk creatief niveau zijn welkom in deze cursus. Resultaat; een grote diversiteit aan stijlen en technieken. In het Open Atelier kun je vrij schilderen of tekenen, bespreek samen met je docent je wensen. Aan het eind van de les evalueren we het gemaakte werk. Om individuele begeleiding te kunnen garanderen is er tijdens de cursus plaats voor maximaal 13 deelnemers per groep. 
Een cursus Open Atelier bedraagt twaalf lessen van elk 2,5 uur. Deze cursus wordt elk jaar georganiseerd in seizoen 1 en 3. In het seizoen 2 worden nog acht lessen Open atelier aangeboden (alle groepen vol). 

Docent: Meike of Riemer
Dagdeel: maandagochtend(vol), dinsdagochtend(vol), dinsdagmiddag(vol), dinsdagavond, woensdagavond(vol), donderdagavond(vol), vrijdagochtend(vol) en vrijdagmiddag(vol)
Startdatum: vanaf 16 september 2019
Kosten: €225,- exclusief materialen

Bekijk alle tijden in de agenda. Later instromen is ook mogelijk, neem vrijblijvend contact op.

INSCHRIJVEN 12 LESSEN


 
@