$
  • Geen producten in je winkelmand.

,

STUDENT, PUBER, KIND

Bij ZINKWIT vinden we het belangrijk dat jonge kunstenaars zich kunnen ontwikkelen. Daarom bieden we een programma voor verschillende leeftijdsgroepen. Studenten die willen studeren aan een kunstacademie kunnen zich inschrijven voor portfolio coaching ter voorbereiding aan het spannende toelatingsexamen. Pubers van 13-17 jaar zijn welkom bij de cursus GROEN, waar ze uitgedaagd worden in verschillende technieken. En voor jongere kinderen organiseren we feesten die je op aanvraag kunt boeken.PORTFOLIO COACHING (PRE-)STUDENT één op één begeleiding. Heb je plannen om te studeren aan een kunstacademie of een andere beeldende opleiding? Wij kunnen je helpen om van jouw portfolio een overtuigend geheel te maken. In een kennismakingssessie wordt je werk bekeken om te zien waar de kwaliteiten zitten en waar er groeimogelijkheden zijn. Vervolgens krijg je een op maat gemaakte thuisopdracht mee die je in de sessie erna bespreekt. Zo nodig krijg je technische uitleg over het gebruik van een bepaald materiaal. Dit proces herhaalt zich driemaal. In de vijfde sessie wordt de laatste hand gelegd aan je portfolio, er wordt aandacht besteed aan hoe jij jezelf presenteert, aan de vragen die je bij een toelatingsexamen kunt verwachten en aan de volgorde en uitstraling van je portfolio. Docente Tosca hielp tijdens haar studie aan de kunstacademie mee aan diverse toelatingsexamens en weet daardoor als geen ander wat er van een toekomstige student wordt verwacht. Zij stelt de juiste vragen en met haar kritische blik haalt ze het beste in jou naar boven. 

Om jouw situatie goed in te kunnen schatten, vragen we je voorafgaand aan de coaching een inschrijfformulier in te vullen.

Niveau cursus: geschikt voor ambitieuze (pre-)studenten.
Aanvangsniveau: je hebt een vmbo-4, havo of vwo-opleiding gedaan met een beeldend vak in je profiel of volgde een Mbo-opleiding. Of je rondt één van deze opleidingen binnenkort af.
Studiebelasting: vijf sessies van 1-1,5 uur per keer plus het maken van drie thuisopdrachten.

Docent: Tosca van den Braak
Dagdeel: in overleg
Kosten: €345,-

INSCHRIJVEN


 

GROEN BIJ ZINKWIT – je bent jong en je wilt wat. En vooral op het gebied van tekenen en schilderen. Geschikt voor kids in de leeftijd van 13 t/m 17 jaar die zich verder willen ontwikkelen in de beeldende vakken. Diverse technieken komen aan bod, schilderen, tekenvaardigheid, grafische technieken, je leert werken met allerlei materialen. Deze cursus is tevens een goede voorbereiding op het doen van toelatingsexamens bij kunstzinnige opleidingen in Zwolle, zoals het Cibap, Deltion, Landstede of ArtEZ. Bespreek samen met de docent je eigen werk en laat je inspireren door de uitdagende opdrachten. Twaalf lessen. 

Niveau cursus: afgestemd op het niveau van de deelnemer
Aanvangsniveau: 
geschikt voor deelnemers van 13-17 jaar 
Studiebelasting: 
alleen contacturen cursus

Docent: Gradi Nitert
Dagdeel: woensdagmiddag 16:30-18:30 uur 
Startdatum: 20 januari 2021
Kosten: €249,- inclusief materiaal.

INSCHRIJVEN


 

EEN KIKKERSCHILDERIJ geschikt voor kinderen van 3-5 jaar. Kom luisteren naar de verhalen over kikker en zijn vrienden. Daarna mag je zelf een kikker tekenen! En zijn vrienden natuurlijk ook. Als je kikker inkleurt met wasco en daarna het papier met ecoline verft ontstaat een prachtige wereld! Op de plek van de kikker komt geen verf, hoe kan dat nou? We maken van jouw verjaardag een heus feest! De limonade en koekjes staan klaar. 

Docent: Annemieke van der Weij
Datum: in overleg
Groepsgrootte: 5-12 kinderen
Duur: 1 uur
Kosten: €100,- per feestje

RESERVEREN


 

TOVERVERFgeschikt voor kinderen van 6-10 jaar. Hoe wollig is jouw schaap? Hoe kriebelig kun je een spin maken? In het atelier zijn zoveel materialen aanwezig! Je gaat vlekken maken met verf, druppels worden eekhoorns, een gescheurd papiertje het lijf van een muis. Experiment staat bovenaan in deze les. De kinderen leren vlekken en vormen transformeren tot wezens of dieren. Er is veel ruimte voor fantasie. De limonade en koekjes staan klaar. 

Docent: Annemieke van der Weij
Datum: in overleg
Groepsgrootte: 5-12 kinderen
Duur: 1,5 uur
Kosten: €125,- per feest

RESERVEREN


 

EEN KAASMENEERgeschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. Hoe bedenk je een figuur? Soms zie je een plakje kaas dat heel erg op je meester lijkt. Of een boomblaadje dat de vorm heeft van een hartje. We beginnen met het tekenen van een aantal ‘gebruiksvoorwerpen’. Dan ga je aan de slag met die vormen, wat zie je er nog meer in? Je werkt je figuur af met een spannende achtergrond. Tekenvaardigheid en fantasie vinden elkaar in deze feestelijke les. De limonade en koekjes staan klaar.

Docent: Annemieke van der Weij
Datum: in overleg
Groepsgrootte: 5-12 kinderen
Duur: 2 uur.
Kosten: €150,- per feest

RESERVEREN


 
@