KIND, PUBER

Bij ZINKWIT vinden we het belangrijk dat jonge kunstenaars zich kunnen ontwikkelen. Daarom bieden we een programma voor verschillende leeftijdsgroepen. Kinderen van 7-9 jaar kunnen lekker aan de slag in de cursus Kanariegeel. Kids van 10-12 jaar kunnen hun talenten ontwikkelen in de cursus Pimpelpaars. Kunstenaars van 13-15 (middelbaar schoolgaande kinderen) kunnen bij Korenblauw hun ei kwijt. Ook organiseren we kinderfeesten die je op aanvraag kunt boeken.

KANARIEGEEL – voor kids van 7-9 jaar. Is jouw kind super creatief en wil hij of zij kunst maken in een echt atelier? Dat kan bij ons! Wij hebben een cursus ontwikkeld waarin spel, fantasie én vaardigheden samenkomen. We dagen kleine kunstenaars uit in diverse materialen en technieken. Zand schilderen met zand, verfknikkers rollen, een collagedier knippen; hoe klinkt dat?! In elke les is ruimte voor inspiratie van andere kunstenaars en voor datgene je kind graag wil maken. We bieden een veilige omgeving en een lieve, ervaren juf. Acht lessen.

Niveau cursus: afgestemd op het niveau van de deelnemer
Aanvangsniveau: geschikt voor deelnemers van 7-9 jaar
Studiebelasting: alleen contacturen cursus

Docent: Annemieke
Dagdeel: vrijdagmiddag 14:45-15:45 uur
Startdatum: oktober 2024
Prijs: €128,- inclusief materiaal.

PIMPELPAARS – voor kids van 10-12 jaar. Is jouw zoon continue aan het tekenen? Of raak je aan je dochter steeds je mooie penselen kwijt? Stuur ze maar naar ons! Wij hebben een cursus ontwikkeld waarin spel, fantasie én vaardigheden samenkomen. We dagen kleine kunstenaars uit in diverse materialen en technieken. Schilderen op een echte schildersezel; een linoleum afdruk maken op een pers met een groot wiel; een driedimensionale rugtas tekenen, hoe klinkt dat?! In elke les is ruimte voor inspiratie van andere kunstenaars en voor datgene je kind graag wil maken. We bieden een veilige omgeving en een lieve creatieve juf. Acht lessen.

Niveau cursus: afgestemd op het niveau van de deelnemer
Aanvangsniveau: geschikt voor deelnemers van 10-12 jaar
Studiebelasting: alleen contacturen cursus

Docent: Annemieke
Dagdeel: vrijdagmiddag 16:00-17:30 uur
Startdatum: 17 mei 2024
Prijs: €136,- inclusief materiaal.

KORENBLAUW – voor kids van 13-15 jaar. Je zoon/dochter is inmiddels gestart op de middelbare school. Afhankelijk van wat de school aanbiedt heeft je kind nog behoefte om lekker bezig te zijn met tekenen, schilderen, illustreren en ontwerpen. Dat kan bij ZINKWIT. We bieden vrije opdrachten en prachtige materialen in een prettige omgeving. Docente Gradi werkt zelf met een breed scala aan materialen en technieken, absoluut inspirerend. Acht lessen.

Niveau cursus: afgestemd op het niveau van de deelnemer
Aanvangsniveau: geschikt voor deelnemers van 13-15 jaar
Studiebelasting: alleen contacturen cursus

Docent: Gradi
Dagdeel: woensdagmiddag 16:30-18:00 uur
Startdatum: 8 mei 2024
Prijs: €145,- inclusief materiaal.


@