$
  • Geen producten in de winkelwagen.

,

KIND, PUBER, STUDENT

Bij ZINKWIT vinden we het belangrijk dat jonge kunstenaars zich kunnen ontwikkelen. Daarom bieden we een programma voor verschillende leeftijdsgroepen. Kids van 9-12 jaar kunnen hun talenten ontwikkelen in de cursus PAARS. Pubers van 13-17 jaar zijn welkom bij de cursus GROEN, waar ze uitgedaagd worden in verschillende technieken. En voor jongere kinderen organiseren we feesten die je op aanvraag kunt boeken. Studenten die willen studeren aan een kunstacademie kunnen zich inschrijven voor portfolio coaching ter voorbereiding aan het spannende toelatingsexamen.

PIMPELPAARS – voor kids van 9-12 jaar. Is jouw zoon continue aan het tekenen? Of raak je aan je dochter steeds je mooie penselen kwijt? Stuur ze maar naar ons! Wij hebben een cursus ontwikkeld waarin spel, fantasie én vaardigheden samenkomen. We dagen kleine kunstenaars uit in diverse materialen en technieken. Schilderen op een echte schildersezel; een linoleum afdruk maken op een pers met een groot wiel; een driedimensionale rugtas tekenen, hoe klinkt dat?! In elke les is ruimte voor inspiratie van andere kunstenaars en voor datgene je kind graag wil maken. We bieden een veilige omgeving en een lieve creatieve juf. Acht lessen.

Niveau cursus: afgestemd op het niveau van de deelnemer
Aanvangsniveau: geschikt voor deelnemers van 9-12 jaar
Studiebelasting: alleen contacturen cursus

Docent: Annemieke
Dagdeel: vrijdagmiddag 15:30-17:00 uur
Startdatum: 13 mei 2022
Introductieprijs: €99,- inclusief materiaal.

GRASGROENvoor pubers van 13-17 jaar. Je bent jong en je wilt wat. En vooral op het gebied van tekenen en schilderen. Geschikt voor kids die zich verder willen ontwikkelen in de beeldende vakken. Diverse technieken komen aan bod, schilderen, tekenvaardigheid, grafische technieken, je leert werken met allerlei materialen. Deze cursus is tevens een goede voorbereiding op het doen van toelatingsexamens bij kunstzinnige opleidingen in Zwolle, zoals het Cibap, Deltion, Landstede of ArtEZ. Bespreek samen met de docent je eigen werk en laat je inspireren door de uitdagende opdrachten. Acht lessen.

Niveau cursus: afgestemd op het niveau van de deelnemer
Aanvangsniveau: geschikt voor deelnemers van 13-17 jaar
Studiebelasting: alleen contacturen cursus

Docent: Gradi Nitert
Dagdeel: woensdagmiddag 16:30-18:30 uur
Startdatum: 11 mei 2022
Kosten: €166,- inclusief materiaal

PORTFOLIO COACHING (PRE-)STUDENTéén op één begeleiding voor studenten. Heb je plannen om te studeren aan een kunstacademie of een andere beeldende opleiding? Wij kunnen je helpen om van jouw portfolio een overtuigend geheel te maken. In een kennismakingssessie wordt je werk bekeken om te zien waar de kwaliteiten zitten en waar er groeimogelijkheden zijn. Vervolgens krijg je een op maat gemaakte thuisopdracht mee die je in de sessie erna bespreekt. Zo nodig krijg je technische uitleg over het gebruik van een bepaald materiaal. Dit proces herhaalt zich driemaal. In de vijfde sessie wordt de laatste hand gelegd aan je portfolio, er wordt aandacht besteed aan hoe jij jezelf presenteert, aan de vragen die je bij een toelatingsexamen kunt verwachten en aan de volgorde en uitstraling van je portfolio.

Docente Tosca hielp tijdens haar studie aan de kunstacademie mee aan diverse toelatingsexamens en weet daardoor als geen ander wat er van een toekomstige student wordt verwacht. Zij stelt de juiste vragen en met haar kritische blik haalt ze het beste in jou naar boven.

Om jouw situatie goed in te kunnen schatten, vragen we je voorafgaand aan de coaching een inschrijfformulier in te vullen.

Niveau cursus: geschikt voor ambitieuze (pre-)studenten.
Aanvangsniveau: je hebt een vmbo-4, havo of vwo-opleiding gedaan met een beeldend vak in je profiel of volgde een Mbo-opleiding. Of je rondt één van deze opleidingen binnenkort af.
Studiebelasting: vijf sessies van 1-1,5 uur per keer plus het maken van drie thuisopdrachten.

Docent: Tosca van den Braak
Dagdeel: in overleg


@