KIND, PUBER

Bij ZINKWIT vinden we het belangrijk dat jonge kunstenaars zich kunnen ontwikkelen. Daarom bieden we een programma voor verschillende leeftijdsgroepen. Kinderen van 7-9 jaar kunnen lekker aan de slag in de cursus Kanariegeel. Kids van 10-12 jaar kunnen hun talenten ontwikkelen in de cursus Pimpelpaars. Kunstenaars van 13-15 (middelbaar schoolgaande kinderen) kunnen bij Korenblauw hun ei kwijt. Pubers van 16-18 jaar zijn welkom bij de cursus Grasgroen, waar ze uitgedaagd worden in verschillende technieken en voorbereiden op een eventuele vervolgstudie op een Kunstacademie. Ook organiseren we kinderfeesten die je op aanvraag kunt boeken.

KANARIEGEEL – voor kids van 7-9 jaar. Is jouw kind super creatief en wil hij of zij kunst maken in een echt atelier? Dat kan bij ons! Wij hebben een cursus ontwikkeld waarin spel, fantasie én vaardigheden samenkomen. We dagen kleine kunstenaars uit in diverse materialen en technieken. Zand schilderen met zand, verfknikkers rollen, een collagedier knippen; hoe klinkt dat?! In elke les is ruimte voor inspiratie van andere kunstenaars en voor datgene je kind graag wil maken. We bieden een veilige omgeving en een lieve, ervaren juf. Acht lessen.

Niveau cursus: afgestemd op het niveau van de deelnemer
Aanvangsniveau: geschikt voor deelnemers van 7-9 jaar
Studiebelasting: alleen contacturen cursus

Docent: Annemieke
Dagdeel: vrijdagmiddag 14:45-15:45 uur
Startdatum: 2 februari 2024
Prijs: €128,- inclusief materiaal.

PIMPELPAARS – voor kids van 10-12 jaar. Is jouw zoon continue aan het tekenen? Of raak je aan je dochter steeds je mooie penselen kwijt? Stuur ze maar naar ons! Wij hebben een cursus ontwikkeld waarin spel, fantasie én vaardigheden samenkomen. We dagen kleine kunstenaars uit in diverse materialen en technieken. Schilderen op een echte schildersezel; een linoleum afdruk maken op een pers met een groot wiel; een driedimensionale rugtas tekenen, hoe klinkt dat?! In elke les is ruimte voor inspiratie van andere kunstenaars en voor datgene je kind graag wil maken. We bieden een veilige omgeving en een lieve creatieve juf. Acht lessen.

Niveau cursus: afgestemd op het niveau van de deelnemer
Aanvangsniveau: geschikt voor deelnemers van 10-12 jaar
Studiebelasting: alleen contacturen cursus

Docent: Annemieke
Dagdeel: vrijdagmiddag 16:00-17:30 uur
Startdatum: 2 februari 2024
Prijs: €136,- inclusief materiaal.

KORENBLAUW – voor kids van 13-15 jaar. Je zoon/dochter is inmiddels gestart op de middelbare school. Afhankelijk van wat de school aanbiedt heeft je kind nog behoefte om lekker bezig te zijn met tekenen, schilderen, illustreren en ontwerpen. Dat kan bij ZINKWIT. We bieden vrije opdrachten en prachtige materialen in een prettige omgeving. Docente Gradi werkt zelf met een breed scala aan materialen en technieken, absoluut inspirerend. Acht lessen.

Niveau cursus: afgestemd op het niveau van de deelnemer
Aanvangsniveau: geschikt voor deelnemers van 13-15 jaar
Studiebelasting: alleen contacturen cursus

Docent: Gradi
Dagdeel: woensdagmiddag 16:30-18:00 uur
Startdatum: 31 januari 2024
Prijs: €145,- inclusief materiaal.

GRASGROENvoor pubers van 16-18 jaar. Je bent jong en je wilt wat. En vooral op het gebied van tekenen en schilderen. Geschikt voor kids die zich verder willen ontwikkelen in de beeldende vakken. Diverse technieken komen aan bod, schilderen, tekenvaardigheid, grafische technieken, je leert werken met allerlei materialen. Deze cursus is tevens een goede voorbereiding op het doen van toelatingsexamens bij kunstzinnige opleidingen in Zwolle, zoals het Cibap, Deltion, Landstede of ArtEZ. Bespreek samen met de docent je eigen werk en laat je inspireren door de uitdagende opdrachten. Acht lessen.

Niveau cursus: afgestemd op het niveau van de deelnemer
Aanvangsniveau: geschikt voor deelnemers van 16-18 jaar
Studiebelasting: alleen contacturen cursus

Docent: Gradi
Dagdeel: donderdag 16:30-18:30 uur
Startdatum: 1 februari 2024
Kosten: €165,- inclusief materiaal


@