$
  • Geen producten in de winkelwagen.

,

KIND, PUBER

Bij ZINKWIT vinden we het belangrijk dat jonge kunstenaars zich kunnen ontwikkelen. Daarom bieden we een programma voor verschillende leeftijdsgroepen. Kinderen van 6-8 jaar kunnen lekker aan de slag in de cursus Kanariegeel. Kids van 9-12 jaar kunnen hun talenten ontwikkelen in de cursus Pimpelpaars. Pubers van 13-17 jaar zijn welkom bij de cursus Grasgroen, waar ze uitgedaagd worden in verschillende technieken. Ook organiseren we kinderfeesten die je op aanvraag kunt boeken. Studenten die willen studeren aan een kunstacademie kunnen zich inschrijven voor privé coaching ter voorbereiding aan het spannende toelatingsexamen.

KANARIEGEEL – voor kids van 6-8 jaar. Is jouw kind super creatief en wil hij of zij kunst maken in een echt atelier? Dat kan bij ons! Wij hebben een cursus ontwikkeld waarin spel, fantasie én vaardigheden samenkomen. We dagen kleine kunstenaars uit in diverse materialen en technieken. Zand schilderen met zand, verfknikkers rollen, een collagedier knippen; hoe klinkt dat?! In elke les is ruimte voor inspiratie van andere kunstenaars en voor datgene je kind graag wil maken. We bieden een veilige omgeving en een lieve creatieve juf. Acht lessen.

Niveau cursus: afgestemd op het niveau van de deelnemer
Aanvangsniveau: geschikt voor deelnemers van 6-8 jaar
Studiebelasting: alleen contacturen cursus

Docent: Annemieke
Dagdeel: dinsdagmiddag 15:30-16:45 uur
Startdatum: 27 september 2022
Introductieprijs: €99,- inclusief materiaal.

PIMPELPAARS – voor kids van 9-12 jaar. Is jouw zoon continue aan het tekenen? Of raak je aan je dochter steeds je mooie penselen kwijt? Stuur ze maar naar ons! Wij hebben een cursus ontwikkeld waarin spel, fantasie én vaardigheden samenkomen. We dagen kleine kunstenaars uit in diverse materialen en technieken. Schilderen op een echte schildersezel; een linoleum afdruk maken op een pers met een groot wiel; een driedimensionale rugtas tekenen, hoe klinkt dat?! In elke les is ruimte voor inspiratie van andere kunstenaars en voor datgene je kind graag wil maken. We bieden een veilige omgeving en een lieve creatieve juf. Acht lessen.

Niveau cursus: afgestemd op het niveau van de deelnemer
Aanvangsniveau: geschikt voor deelnemers van 9-12 jaar
Studiebelasting: alleen contacturen cursus

Docent: Annemieke
Dagdeel: vrijdagmiddag 15:30-17:00 uur
Startdatum: 30 september 2022
Introductieprijs: €99,- inclusief materiaal.

GRASGROENvoor pubers van 13-17 jaar. Je bent jong en je wilt wat. En vooral op het gebied van tekenen en schilderen. Geschikt voor kids die zich verder willen ontwikkelen in de beeldende vakken. Diverse technieken komen aan bod, schilderen, tekenvaardigheid, grafische technieken, je leert werken met allerlei materialen. Deze cursus is tevens een goede voorbereiding op het doen van toelatingsexamens bij kunstzinnige opleidingen in Zwolle, zoals het Cibap, Deltion, Landstede of ArtEZ. Bespreek samen met de docent je eigen werk en laat je inspireren door de uitdagende opdrachten. Twaalf lessen.

Niveau cursus: afgestemd op het niveau van de deelnemer
Aanvangsniveau: geschikt voor deelnemers van 13-17 jaar
Studiebelasting: alleen contacturen cursus

Docent: Gradi Nitert
Dagdeel: woensdagmiddag 16:30-18:30 uur
Startdatum: 14 september 2022
Kosten: €249,- inclusief materiaal


@