$
  • Geen producten in je winkelmand.

,

WORKSHOPSMARATHON WORKSHOP – Een dag lang lekker bezig met je beeldende proces zonder de drukte van thuis. Je werkt met je eigen materialen onder begeleiding van een ervaren docent. Schilderen, tekenen, illustreren, alles kan. Tussen de middag lunchen we met elkaar en aan het eind evalueren we de gemaakte werken. Koffie/thee en lekkers zijn inbegrepen, neem je eigen boterham mee. Zeer geschikt om dat ene schilderij nu echt eens af te maken, of een nieuw project te starten waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken. Elk niveau welkom. Neem je eigen materialen mee. Op zaterdag, van 10:00 tot 16:00 uur. In overleg en tegen een meerprijs kun je materialen uit het atelier gebruiken.

Datum: zaterdag 11 januari 2020
Tijd: 10:00 – 16:00 uur
Docent: Meike Beekhuis
Kosten: €75,- 

INSCHRIJVEN


 

OP MAAT GEMAAKT – Wanneer er reden is voor een feestje staat ZINKWIT ook graag voor je klaar. Is er iemand jarig, organiseer je een vrijgezellenfeest of teamuitje? Volg bijvoorbeeld een workshop naaktmodel tekenen, of ontwerp een portret in de stijl van Andy Warhol! Succes gegarandeerd. We nemen de organisatie van je over en hebben een hapje en drankje klaar staan. Neem contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken.

INFORMATIE AANVRAAG


 

TEAMBUILDING – Zin in een uitdaging voor de volgende personeelsdag? Volg dan een teambuildingsworkshop in onze ateliers! ‘Out of the box’ denken vraagt om creativiteit. Juist die creativiteit kun je trainen als je gaat werken met een nieuw materiaal. Ontdek welke talenten verborgen liggen en zet die creativiteit samen om in een hogere efficiëntie binnen het team. De nadruk ligt op gezelligheid en het verbeteren van onderliggende relaties. 

INFORMATIE AANVRAAG


 
@