$
  • Geen producten in je winkelmand.

,

SCHILDEREN



OPEN ATELIER – Mensen van elk creatief niveau zijn welkom in deze cursus. Resultaat; een grote diversiteit aan stijlen en technieken. In het Open Atelier kun je vrij schilderen of tekenen, bespreek samen met je docent je wensen. Aan het eind van de les evalueren we het gemaakte werk. Om individuele begeleiding te kunnen garanderen is er tijdens de cursus plaats voor maximaal 13 deelnemers per groep.
Een cursus Open Atelier bedraagt twaalf lessen van elk 2,5 uur. Deze cursus wordt elk jaar georganiseerd in seizoen 1 en 3. 

Docent: Meike of Riemer
Dagdeel: maandagochtend(vol), dinsdagochtend(vol), dinsdagmiddag(vol), dinsdagavond, woensdagavond(vol), donderdagavond(vol), vrijdagochtend(vol) en vrijdagmiddag(vol)
Startdatum: vanaf 16 september 2019
Kosten: €225,- exclusief materialen

Bekijk alle tijden in de agenda. Later instromen is ook mogelijk, neem vrijblijvend contact op.

INSCHRIJVEN


 

LEVE HET LANDSCHAP – Landschappen zijn en blijven een fantastische inspiratie voor een schilderij. Soms dienen ze als herinnering aan een bijzondere vakantie, soms kom je simpelweg op een prachtige plek terecht die je meteen vast wilt leggen met penseel. Kunstenaar Jeffrey Brok staat wekelijks met zijn veldezel in de buitenlucht, hij schildert met uitgesproken toets en laat zich leiden door indrukken van kleur en vorm. In deze nieuwe cursus brengt Jeffrey graag zijn enthousiasme over het schilderen van landschappen op jou over. De cursus is geschikt voor mensen die willen werken met (watervermengbare) olieverf, acrylverf of aquarelverf. Elk niveau is welkom. In de eerste les neemt Jeffrey je mee naar buiten om te laten zien hoe hij naar het landschap kijkt en welke keuzes hij maakt over de compositie. In de lessen daarna werken we vanuit het atelier. In deze cursus van acht weken worden diverse aspecten van het landschap schilderen behandeld.

Docent: Jeffrey Brok
Dagdeel: donderdagochtend 
Startdatum: 3 oktober 2019
Kosten: €345,- inclusief alle materialen

INSCHRIJVEN


 

GROEN BIJ ZINKWIT – Je bent jong en je wilt wat. En vooral op het gebied van tekenen en schilderen. Geschikt voor kids in de leeftijd van 13 t/m 17 jaar die zich verder willen ontwikkelen in de beeldende vakken. Diverse technieken komen aan bod, schilderen, tekenvaardigheid, grafische technieken, je leert werken met allerlei materialen. Deze cursus is tevens een goede voorbereiding op het doen van toelatingsexamens bij kunstzinnige opleidingen in Zwolle, zoals het Cibap, Deltion, Landstede of ArtEZ. Bespreek samen met de docent je eigen werk en laat je inspireren door de uitdagende opdrachten. Twaalf lessen, alle materialen inclusief. 

Docent: Gradi Nitert
Dagdeel: woensdagavond 19:00-21:00 uur 
Startdatum: 18 september 2019
Kosten: €250,- 

INSCHRIJVEN


 




@