$
  • Geen producten in je winkelmand.

,

SCHILDERENGROEN BIJ ZINKWIT – Je bent jong en je wilt wat. En vooral op het gebied van tekenen en schilderen. Geschikt voor kids in de leeftijd van 13 t/m 17 jaar die zich verder willen ontwikkelen in de beeldende vakken. Diverse technieken komen aan bod, schilderen, tekenvaardigheid, grafische technieken, je leert werken met allerlei materialen. Deze cursus is tevens een goede voorbereiding op het doen van toelatingsexamens bij kunstzinnige opleidingen in Zwolle, zoals het Cibap, Deltion, Landstede of ArtEZ. Bespreek samen met de docent je eigen werk en laat je inspireren door de uitdagende opdrachten. Twaalf lessen, alle materialen inclusief. 

Niveau cursus: afgestemd op het niveau van de deelnemer
Aanvangsniveau: geschikt voor deelnemers van elk creatief niveau 
Studiebelasting: alleen contacturen cursus

Docent: Gradi Nitert
Dagdeel: woensdagavond 19:00-21:00 uur 
Startdatum: 22 januari 2020
Kosten: €249,- 

 

INSCHRIJVEN


 

OPEN ATELIER – Mensen van elk creatief niveau zijn welkom in deze cursus. Resultaat; een grote diversiteit aan stijlen en technieken. In het Open Atelier kun je vrij schilderen, illustreren of tekenen, bespreek samen met je docent je wensen. Aan het eind van de les evalueren we het gemaakte werk. Om individuele begeleiding te kunnen garanderen is er tijdens de cursus plaats voor maximaal 13 deelnemers per groep.
Een cursus Open Atelier bedraagt twaalf lessen van elk 2,5 uur. Deze cursus wordt elk jaar georganiseerd in seizoen 1 en 3. 

Niveau cursus: afgestemd op het niveau van de deelnemer
Aanvangsniveau: geschikt voor deelnemers van elk creatief niveau 
Studiebelasting: alleen contacturen cursus

Docent: Meike of Riemer
Dagdeel: maandagochtend, dinsdagochtend, dinsdagmiddag, dinsdagavond, woensdagavond, donderdagavond, vrijdagochtend en vrijdagmiddag. 

Startdatum: vanaf 20 januari 2020
Kosten: €239,- exclusief materialen

Bekijk alle tijden in de agenda. Later instromen is ook mogelijk, neem vrijblijvend contact op.

Je kunt hier RESERVEREN voor het volgende seizoen


 
@