$
  • Geen producten in je winkelmand.

,

PROEVERIJ

Kun je niet goed kiezen uit ons brede aanbod? Misschien wil je wel van alles uitproberen, dan is de proeverij voor jou een uitkomst! Maak kennis met verschillende technieken en docenten en kom erachter welke cursus het beste bij je past. Deze cursus duurt 8 weken.

Niveau cursus: afgestemd op het niveau van de deelnemer
Aanvangsniveau: geschikt voor volwassenen van elk creatief niveau 
Studiebelasting: alleen contacturen cursus

Dagdeel: donderdagavond 19:30-22:00 uur
Startdatum: 13 mei 2021
Kosten: €199,- inclusief alle materialen

INSCHRIJVENDocent Riemer zal het spits afbijten met twee lessen over schilderen met olieverf. Deze olieverf kun je verdunnen met water, hierdoor heb je geen terpentine nodig. Schilder exact, grof, klein of groot en duik in deze prachtige materie. Op donderdagavond 13 en 20 mei, in atelier 2Q.

Geschikte vervolgcursus: open atelier.


 

 

In de volgende twee lessen neemt docente Gradi je mee in de wereld van grafische technieken. Maak je eigen hoogdruk (lino) en diepdruk (ets) ontwerpen onder begeleiding van deze specialist. De ambachtelijke technieken zijn ook zeer geschikt om te combineren met andere materialen. Op donderdagavond 27 mei en 3 juni, atelier 2R. 

Geschikte vervolgcursus: illustratieatelier / basiscursus illustratie.

In les vijf en zes geeft Gradi les over tekenvaardigheid. Ze zal een aantal basis begrippen met je doornemen die van pas zullen komen bij elke creatieve uitdaging die je hierna aan zult gaan. Op donderdagavond 10 en 17 juni in atelier 2R.

Geschikte vervolgcursus: tekenvaardigheid / model atelier.


 

Docente Katja maakt je in de laatste twee lessen wegwijs in de wereld van de illustraties. Met beeld kun je zoveel meer zeggen dan met woord. Hoe dat kan en met welke materialen je kunt werken, daar weet Katja alles over. Op donderdagavond 24 juni en 1 juli in atelier 2R.

Geschikte vervolgcursus: basiscursus illustratie / Illustratie atelier.


 
@