IETS TE VIEREN?

EEN KIKKERSCHILDERIJgeschikt voor kinderen van 3-5 jaar. Kom luisteren naar de verhalen over kikker en zijn vrienden. Daarna mag je zelf een kikker tekenen! En zijn vrienden natuurlijk ook. Als je kikker inkleurt met wasco en daarna het papier met ecoline verft ontstaat een prachtige wereld! Op de plek van de kikker komt geen verf, hoe kan dat nou? We maken van jouw verjaardag echt een feest! De limonade en koekjes staan klaar.

Docent: Annemieke van der Weij
Datum: in overleg
Groepsgrootte: 5-12 kinderen
Duur: 1 uur
Kosten: €100,- per feestje

TOVERVERF – geschikt voor kinderen van 6-10 jaar. Hoe wollig is jouw schaap? Hoe kriebelig kun je een spin maken? In het atelier zijn zoveel materialen aanwezig! Je gaat vlekken maken met verf, druppels worden eekhoorns, een gescheurd papiertje het lijf van een muis. Experiment staat bovenaan in deze les. De kinderen leren vlekken en vormen transformeren tot wezens of dieren. Er is veel ruimte voor fantasie. De limonade en koekjes staan klaar.

Docent: Annemieke van der Weij
Datum: in overleg
Groepsgrootte: 5-12 kinderen
Duur: 1,5 uur
Kosten: €125,- per feest

EEN KAASMENEERgeschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. Hoe bedenk je een figuur? Soms zie je een plakje kaas dat heel erg op je meester lijkt. Of een boomblaadje dat de vorm heeft van een hartje. We beginnen met het tekenen van een aantal ‘gebruiksvoorwerpen’. Dan ga je aan de slag met die vormen, wat zie je er nog meer in? Je werkt je figuur af met een spannende achtergrond. Tekenvaardigheid en fantasie vinden elkaar in deze feestelijke les. De limonade en koekjes staan klaar.

Docent: Annemieke van der Weij
Datum: in overleg
Groepsgrootte: 5-12 kinderen
Duur: 2 uur.
Kosten: €150,- per feest

OP MAAT GEMAAKT – Wanneer er reden is voor een feestje staat ZINKWIT ook graag voor je klaar. Is er iemand jarig, organiseer je een vrijgezellenfeest of teamuitje? Volg bijvoorbeeld een workshop naaktmodel tekenen, of ontwerp een portret in de stijl van Andy Warhol! Succes gegarandeerd. We nemen de organisatie van je over en hebben een hapje en drankje klaar staan. Neem contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken.


@