$
  • Geen producten in je winkelmand.

,

BEDRIJVEN, GROEPENTEAM ARTWORK – geschikt voor bedrijven, teams en groepen. Een Team-Artwork is een kunstwerk waaraan tien tot duizend deelnemers kunnen bijdragen! Het concept komt van beeldend kunstenaar Dennie Boxem die ook de voorbereiding, begeleiding en professionele voltooiing verzorgt. Dennie hecht veel waarde aan deze vorm van samen kunst maken. Samenwerking, kennismaking, teambuilding en tastbaar resultaat zijn elementen van het samen creëren van een Team-Artwork. Elk individu krijgt ruimte voor eigen inbreng, tegelijkertijd wordt de groep samen vereeuwigd in een professioneel kunstwerk. Dit wordt de eyecatcher op uw locatie!

 

Voorafgaand aan de schilderworkshop neemt u samen met Dennie de mogelijkheden door. Hij bespreekt de verschillende concepten en samen kiezen jullie het onderwerp, thema en de kleurstelling. Na dit gesprek start Dennie met zijn voorbereidingen; hij ontwerpt de compositie en schildert een ondergrond op het doek. Op het bedrijfsuitje kunnen jullie dus direct aan de slag! Na deze gezellige en productieve schilderworkshop is het werk nog niet helemaal af. Dennie voltooit het schilderij tot een kwalitatief en professioneel kunstwerk; een Team-Artwork op maat, mét bijdrage van alle leden van jullie groep!

De workshop vindt plaats in de prachtige ateliers van ZINKWIT, aan de Mimosastraat 1 te Zwolle. Hier zijn alle materialen aanwezig die nodig zijn voor het maken van een Team-Artwork. Rond het ateliergebouw is ruimschoots mogelijkheid tot parkeren en de locatie is goed bereikbaar vanuit diverse richtingen rondom Zwolle. Een Team-Artwork is standaard 1,20 x 2,00 meter groot, maar andere maten zijn bespreekbaar. In het atelier is ruimte voor maximaal 35 deelnemers. Bij de prijs is inbegrepen; alle voorbereidingen voor het schilderij, de workshop inclusief materiaalgebruik, koffie/thee/fris en lekkers voor de deelnemers en het afgeronde schilderij (thuisbezorgd). Tegen meerprijs is een lunch, high tea of dinerbuffet mogelijk. U bent van harte welkom!

Datum: in overleg
Tijdsduur: +- 3 uur
Docent: Dennie Boxem
Prijs: €2995,-

RESERVEREN


 

OP MAAT GEMAAKT – Wanneer er reden is voor een feestje staat ZINKWIT ook graag voor je klaar. Is er iemand jarig, organiseer je een vrijgezellenfeest of teamuitje? Volg bijvoorbeeld een workshop naaktmodel tekenen, of ontwerp een portret in de stijl van Andy Warhol! Succes gegarandeerd. We nemen de organisatie van je over en hebben een hapje en drankje klaar staan. Neem contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken.

INFORMATIE AANVRAAG


 
@